Välkommen till Stall Lagerkrans!

Träningsrapporter & info för Laurentius Èmile

Kval, Solvalla 3/12

2014-12-03

Kl. 07.30 gick färjan i morse från Visby och Laurentius Èmile var framme på Solvalla strax efter lunch. Emil hade varit lugn och fin både på resan och inne på Solvalla innan tävlingarna drog igång. Vid 4-tiden var det dags för Emil att värma upp, det blev några lugna bakvarv men Emil såg pigg ut och kusken fick dra lite i honom.

I defileringen såg det lugnt och fint ut.

Likaså i provstarten.

Emil hade ganska mycket vinterpäls men såg kraftfull och fin ut i kroppen. Det är förstås inte fullt allvar än och  huvudsaken är att han är fräsch och mår bra.

I loppet gick han iväg fint och det var bara för Alexandra i vagnen att dyka ned bakom "miljonären" Aga Khan Boko och följa med i rygg på honom. Emil gjorde det jättefint och följde med till en 2a plats på 1.17,7 bara ett par längder bakom AKB!

Tempot i loppet: f/1000: Runt 19,0, s/1000: 16,5, s/500: 14,0 

Det gjorde teamet med Anna Haack i spetsen mycket mycket bra! Alexandra som körde var jättenöjd med hur han kändes och betyget var att det bara var att leta upp ett lämpligt comebacklopp!

Resan hem gick från Nynäshamn kl. 21.00 och Emil och Anna är hemma inatt efter i princip ett dygns äventyr! Grattis Anna till en fin prestation! Jättekul!

Så här ser loppet ut (Solvallas kamera):

Så här ser loppet ut från läktarplats (min videokamera):

Antal kommentarer: 3

2014-12-04 06:49:57 - Tom

Grattis Anna! Emil såg jättefin ut. Blir spännande att följa honom framåt, kapacitetsmässigt så borde han ju haft bra mycket mer pengar på sig.

2014-12-04 14:11:12 - Anna

Tack Tom, Emil hade både bomull, luva med plastöron, inte ett ljud gick igenom :) ändå följde han med, ville gå ut ett spår på upploppet... Resan hem gick bra, närmare ett släckte jag i stallet.. (star)

2014-12-04 17:14:39 - Roland & Eva

Grattis Anna till att fått Emil tillbaka på tävlingsovalen igen, han såg hur bra ut som helst och hoppas på många fin lopp framöver. Emil såg riktigt löp sugen ut.
Lycka till och att han får vara hel och fräsh.(star):D
Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)