Välkommen till Stall Lagerkrans!

Träningsrapporter & info för Laurentius Èmile

För vagn igen

2014-08-14

Det var 1,5 år sedan Emil var i vagn men idag var det dags igen. Det blev Henrik Hoffman som fick den äran och så här beskrev Anna dagen:

Nu är Emil på g, än så länge är han lugn  och fin. Fick beröm för hur fin i kroppen han är. Emil har gått i hagen sen kl. 6 i morse. Han var lite svår att lasta men är lugn och fin i stallet innan träningspasset.

Ute på banan var han väldigt nyfiken och sprang och kollade jättemycket.

 

Anna fick jättemycket beröm. Henrik tyckte att han var jättefin, välmusklad. Det märktes att han kunde och ville springa! En annan kom tydligen in i stallet och sa: -Vilken vacker häst - han kan springa! Och vilket fint huvud! Emil hade blivit jättestolt över all uppmärksamhet. Jättekul.

Enligt Henrik var han lite tittig/nyfiken men när Henrik begärde lite så tog ah i föredömligt. Henrik kommer köra honom på banan en gång per vecka nu framöver.

Sen bar det av hemåt, Emil gick på transporten direkt. Han hade varit lugn och fin hela tiden inne på banan.

Väl hemma fick han gå ut i hagen igen, där fick han gå ända till kl. 19, verkade helt oberörd. Sen fick han komma in och få liniment och nya fina vita benlindor och bara stå och mysa och äta gott.

Henrik Hoffman var positivt överraskad, tyckte han kändes superfin efter att ha varit ifrån så länge. Han kändes som en klasshäst och han tyckte det skulle bli kul att hjälpa Anna att köra fort med honom mot framtida tävling. Av den gamla skadan märktes ingenting.

Tack Anna för fin rapport under dagen! Vi hejar på från fastlandet!

Antal kommentarer: 1

2014-08-15 20:25:09 - Roland & Eva

Vi håller tummarna att det går vägen till kval och start.
Lycka till nu :D
Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)