Välkommen till Stall Lagerkrans!

Träningsrapporter & info för Laurentius Èmile

Besökte Emil & Anna

2013-07-28

Då Romeo skulle starta i Visby på måndagen 29/7 passade vi på att lägga några dagars semester på Gotland. Anna och Jocke var väldigt gästvänliga och bjöd in oss att bo hos dom under vistelsen på ön.

Dom hade ställt iordning en liten gäststuga åt oss och hälsade oss välkomna genom att ta oss ut till hagen och hälsa på Emil direkt när vi kom.

Han kom fram direkt när han hörde att det var besök och frågade vart morötterna var...självklart hade vi med oss ett lass som han glatt mumsade i sig.

Han såg jättefin ut, glad och välmående och av böjsenan syntes det nästan ingenting av, man kunde ana en liten liten liten svulland men det såg väldigt fint ut. Dom berättade att han är busig och älskar att springa i hagen och att han gärna vill leka men samtidigt är väldig socialt och gillar att mysa, det låter som att han hittat tillbaka till sig själv nu hos Anna.

Delägare Lena var där på söndagen och masserade Emil, hon använder ett dataprogram som hjälper henne att veta dagsstatusen på Emil avseende en massa värden, vitaminer, mineraler mm. Läs lite mer på följande LÄNK.

Hon får genom detta fram en perfekt foderstatus, träningsstatus samt vart hon ska fokusera på att massera hästen, för dagen var det bogen/manken samt ryggen/korset som fick mest. Han skrittas endast för dagen, men ser hur som helst fin ut i kroppen.

Det var jättekul att se honom må så bra och ett stort tack till Anna och Jocke för deras gästvänlighet!

Antal kommentarer: 0

Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)