Välkommen till Stall Lagerkrans!

Träningsrapporter & info för Laurentius Èmile

Emil såld

2013-05-23

Laurentius Èmile har blivit såld till en ägargrupp med Anna Haack (delägare i Laurentius Cavallo) i spetsen. Anna bor på Gotland, har egen gård och tidigare erfarenhet av att träna travhästar. Hon hade fått en box ledig och blev då sugen på att ta upp travträning igen och ville gärna ta sig an projektet Laurentius Èmile.

Efter lite diskussioner fram och tillbaka så kom vi överens om att Anna köper Emil. Jag kommer finnas med på ett litet hörn som ägare även fortsättningsvis och kommer dessutom ha rättigheten att ta tillbaka Emil ifall Anna inte vill fortsätta. Jag har ju lite extra förkärlek till Emil så detta blev en bra lösning.

Emil lämnar alltså Easy KB / Stall Lagerkrans men jag kommer säkert rapportera lite om vad som händer framöver här på hemsidan iallafall.

Det känns bra att Emil hamnar inom "Lagerkrans-familjen", han kommer få det jättebra hos Anna. Tanken är att Anna ska börja träna honom lite försiktigt för att på lång sikt förhoppningsvis kunna tävla med honom igen. Ett lagom mål är väl att kunna vara igång när nästa säsong startar på Visbytravet.

Vi såg till att Emil kom till Solvalla under onsdagskvällen och där tog Henrik Hoffman emot Emil. Henrik är Visbytränare och tog alltså med sig Emil till ön när han åkte tillbaka idag, torsdag, på morgonen. Han anländer till Visby omkring 15.00 där Anna tar emot och kör hem honom till sin gård.

Vi önskar Anna ett stort Lycka Till - Och ta hand om vår kära Emil!

Emil - Visby

Laurentius Èmile, banrekordhållare på Visby, vid hans besök 10-06-29

Antal kommentarer: 2

2013-05-24 09:03:52 - Anna

He.
Tack för det. Det ska bli otroligt spännande o kul :) Mycket trevlig häst, väldigt social, mot oss o dem andra hästarna. Nu kommer vi i lugn o ro att lära känna varandra, börja småträna o har som mål att starta om ett år. Hälsningar från Anna M fl..:)

2013-05-25 19:35:39 - Roland

Anna lycka till som ny ägare till Èmile, han kommer att få det bra på Gotland.
Hälsningar Roland
Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)