Välkommen till Stall Lagerkrans!

Träningsrapporter & info för Laurentius Èmile

Färjestad 25/2

2013-02-25

Idag blev allt fel för Laurentius Èmile. Det började med att två av huvudkonkurenterna blev strukna samt ytterligare en konkurrrent. Då återstod endast 6 motståndare och man kunde ganska lätt räkna ut att (5) skulle ta spets och man kunde lika lätt ställa sig frågan - Vem vill därefter kliva fram och sätta upp tempot?

Jonas var väldigt nöjd med Emil i värmningen och skulle ikväll prova med barfota fram. Det gäller att undvika dödens med honom.....

Loppet öppnas som förväntat och efter några hundra meter sitter (5) i ledningen som får öppna 500m på 15,9 och 1000m på 16,8. Direkt från start så lägger sig alla på innerspår på ett långt led och Jonas som inte vill ha dödens väntar och väntar på att nån ska gå ut i 2a spår men icke. Inte mycket att göra utan dryga varvet från mål så börjar Jonas och Emil glida fram i 2a spår och från dödens så avslutar Emil sista varvet efter 15 och får se sig omsprungen av ett par på upploppet och slutar 5a på 1.16,4. Nä, dödens är ingen favorit för Emil. Det blev fel när två betrodda blev strukna, ingen ville ens prova att köra mot ledaren när det var den och Emil som var favoriter i loppet utan alla satt bara och väntade ut att Emil skulle gå fram. Det är bara att dra ett streck över loppet och hoppas att benen är fina i veckan så kommer vi igen nästa gång!

Antal kommentarer: 2

2013-02-26 19:23:17 - Roland & Eva

Loppet blev ju som befarat, men Emil gjorde det bra ändå dödens är ju inte hans likör. Han fick morötter och klappar av oss som belöning ändå. Vi får ta nya tag och sikta på nytt lopp med bättre läge.

2013-03-01 17:01:52 - Lars, StallLagerkrans

Enligt Jonas är allt bra med Emil och benen ser torra och fina ut. Eventuellt kan det bli aktuellt att starta på Bjerke den 14/3. Ett lopp över 1609 auto och ett förstapris på 15.000 NOK.
Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)