Välkommen till Stall Lagerkrans!

Träningsrapporter & info för Laurentius Èmile

Hästägarträff

2012-09-15

Vi var idag inbjudna av Jonas Moberg för att se våra hästar ute på banan och på kvällen delta på gårdens pubkväll.

Jag och Maria var tidigt på plats och Maria myste först en stund med Legio som hon inte träffat på länge, hästarna fick lite morötter, blev ompysslade och borstade. Jonas stod breve och lovordade Emils exteriör.

Jonas bjöd sen på en kopp kaffe i solskenet medans vi väntade in övriga delägare som skulle komma, Tom, Ingert, Pia och Roland anslöt och det var därmed dags att sela på hästarna och Jonas satte en dubbelsulky bakom Legio så delägarna skulle få prova på att köra häst med Jonas bakom sig. Undertecknad körde Emil.

Emil o Lars

 

Vi körde en sväng i skogen som uppvärmning och sen blev det några intervaller på rakbanan. Medans jag körde Emil så körde Jonas Legio i dubbelsulky om vartannat med Ingert, Tom, Roland och Pia.

Emil o Lars

Här kommer även en kort film från banan:

Efter avslutat träningspass så blev det en dusch och en liten promenad för hästarna innan dom fick komma in i boxen igen och där fick dom lite morötter i belöning.

Allt är bra med Emil. I slutet av månaden blir det återbesök hos veterinären för att lysa senan igen och skulle allt se bra ut siktar vi på kval i november.

Under kvällen anslöt ca 20 personer till pubkvällen som började med V75-sändningen och fortsattte med underhållning och sedan mycket god mat och dryck.

Det var en mycket trevlig dag, ett stort tack till Mobergs!

Antal kommentarer: 0

Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)