Välkommen till Stall Lagerkrans!

Träningsrapporter & info för Laurentius Èmile

Går på bandet

2012-06-07

Emil har nu funnit sig tillrätta på gården hemma hos Jonas Moberg. Jonas tycker det är en otroligt levnadsglad individ, vaken och alert och full av energi, ögonen formligen lyser och svansen pekar rakt upp i hagen, men det visste vi ju sen tidigare och han passar ju verkligen att heta Emil - full fart hela tiden.

Emil får gå i en lite mindre hage så han inte springer och brallar för mycket och så har han nu fått börja träna på bandet och sen när han lärt sig hur det funkar blir det träning i vattenmaskinen som gäller.

Han har en svullnad på senan och är öm för beröring och trycker inte helt igenom när han går, så han har lite ont. Jonas skulle låta honom gå i maskinen lite lugnt nu ett tag och sen kommer man ta att lysa (ultraljud) senan för att se hur det ser ut så Jonas får en bättre uppfattning om läget och så får han sedan lägga upp träningen därefter.

Fortlöper det helt utan problem bör läkningsprocessen ta ca 2-3 månader och förhoppningen är att han ska kunna vara tillbaka hos Hans-Owe för att prepareras för en ny tävlingssäsong i slutet på augusti, förmodligen blir det lagom att plocka hem både Emil och Legio samtidigt.

Antal kommentarer: 0

Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)