Välkommen till Stall Lagerkrans!

Träningsrapporter & info för Laurentius Èmile

Solvalla 25/2

2012-02-25

Som vanligt hade Emil fått vara ute och jogga lite på förmiddagen hemma på gården och han såg väldigt laddad ut i stallet inne på banan. I värmningen såg han fantastiskt smidig och spänstig ut i bakvarven där han faktiskt fick löpa ut ordentligt.

Laurentius Èmile

Idag var (är) det Hans-Owe´s födelsedag så vi firade det i fikarummet i stallet på banan med kaffe och semlor. Grattis igen från hela Stall Lagerkrans!

Laurentius Èmile

I loppet hade han spåret längst ut på vingen och det var bara att chansa ordentligt från start för att förhoppningsvis komma till ledningen då det inte såg ut att finnas någon supersnabb spetskandidat innanför. Hans-Owe fick köra allt han kunde och fick i en 07-öppning till slut överta ledningen från en tveksam ES. Sen kom tyvärr TJ och ställde en fråga precis när tempot lugnades ner så Emil fick speeda till en kort bit igen och kom upp till 500 på 13,2, 1000 på 16,4 och 1500 på 17,5. Då attackerade det hårt i 3e spår och Hans-Owe fick köra allt det gick igen in i sista sväng och in på upploppet fick Emil mjölksyra men kämpade ändå berömvärt hela vägen in i mål enligt Hans-Owe. Tyvärr dalade han en hel del och slutade oplacerad på 1.17,2.

Laurentius Èmile

Samtliga som var med i körningen från början slutade utanför pengar och dom som tog det lugnt kunde profitera på det höga utgångstempot. Från 8e måste man chansa och idag höll det inte och det är bara att sikta mot nästa uppgift och hoppas att han får ett bättre utgångsläge där han kan använda sin speed till slut istället.

 

Antal kommentarer: 0

Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)