Välkommen till Stall Lagerkrans!

Träningsrapporter & info för Laurentius Èmile

Eskilstuna 5/11

2011-11-05

Kvällen innan var vi till stallet och gav Emil lite energimorötter och peppade honom, han var pigg och alert som vanligt. Han var glad och pigg även på morgonen när Rosmarie kom till stallet. Emil har bytt stall då Rosmarie tagit ner "sina" hästar till det lilla stallet nere på gården men för att han inte skulle bli ensam när dom släppte ut hästarna i hagen på morgonen tog Rosmarie upp Emil till stallet. Han äter och dricker bra och allt är bara bra med honom.

Han var lugn och fin på stallbacken och i värmningen såg han helt underbar ut, så bra som han bara kan se ut, plusintryck helt enkelt.

Laurentius Èmile

Emil startade från spår 9 bakom bilen, var inte riktigt uppe i rygg på (1) när bilen släpper fältet och är inte tillräckligt kvick i benen för att komma ifatt när det gick otroligt fort första biten där ledaren (1) kommer upp till 500 på 10,5 med (2) i rygg och med Emil i 3:e invändigt. Första 1000 efter 15,8. Det går fortare till slut med 13 sista 500 och Emil får inte chansen utan följer med och blir 4:a i mål på 1.16,1. Vinnaren (2) vinner från rygg ledaren på 1.16,0.

Han gick i mål med "allt" kvar, han såg snuskigt fin ut, och känslan var att han vinner loppet från alla andra positioner än just 3:e invändigt. Hans-Owe bekräftade att han kändes jättefin och att hade dom bara fått chansen så hade dom vunnit. Hans-Owe körde allt vad det gick från start men Emil kunde inte springa snabbare sa han och ingen lucka blev det ut i 2:a spår heller så det blev 3:e invändigt helt enkelt.

Stallet var jättenöjd med honom. Emil såg jättefin ut och formen sitter där så vi får försöka ta dom Nästa gång! Han behöver nog spara fötterna lite så han kan gå barfota så jag gissar att det blir ny start om drygt 14 dagar. Dom skulle klippa honom också, han börjar bli lite långhårig.

Antal kommentarer: 0

Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)