Välkommen till Stall Lagerkrans!

Träningsrapporter & info för Laurentius Èmile

Eskilstuna 27/9

2011-09-27

Laurentius Emile gjorde ikväll comeback efter ett litet uppehåll. Han såg mjuk och fin ut i värmningen och vi noterade en ny utrustningsdetalj, en murphybländare som ska distrahera honom lite så han inte springer och gör massa hyss på vägen ;-)

Laurentius Èmile, f-n vad snygg han är, han har grovnat i under året och är riktigt muskulös, vilket kors han har, bakre motorn är grym!

Hans-Owe tycker han är mjuk och fin men att han fortfarande är lite barnslig och ofokuserad på tävlingsbanan, han har så mycket energi som han vill göra av med och då blir det gärna lite bus...

I loppet kom han iväg bra och övertog spets efter 150 meter, öppnade första 500 efter 16,4 och första varvet på 17,5 och sprang och kvastade hela vägen. Dom avslutade sista varvet efter 1.14 och drog undan med några längder på upploppet med tussarna oryckta och norsken oanvänd.

Lätt som en plätt men Hans-Owe kallade honom med glimten i ögat för "ADHD-häst" eftersom han springer och far åt alla håll på banan och är "ofokuserad". Det här gjorde han bra och fick nu ihop +250 poäng och har nu 350 totalt så nu är det bara att leta upp något lämpligt lopp. Springa kan han ju, det vet vi ju, gäller bara att få till ett par fina löp nu så ska dom få se oss i rikstoton. Riktigt kul!

Antal kommentarer: 3

2011-09-28 10:55:40 - Olle Sundfeldt

Grattis!Emile såg lysande, tyvärr var andelarna slut när jag var intresserad. Men var gör det!
Nu fick jag en del på spelet istället både på vinnare och trio.
Grattis till som är med i Emile, ni kommer att få mycket trevligt framgent.

2011-09-28 11:21:26 - Lars, StallLagerkrans

Tack Olle! Ses vi i Eskilstuna på tisdag (Romeo startar)?

2011-09-29 10:12:49 - Tom Hansen

Riktigt skönt att segern kom så Emil fick ihop lite poäng. Trevligt med en liten video också. Har tittat på både den och livearkivet ett antal gånger. Gillar speciellt yeahej skriket när han passerar mållinjen! :)
Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)