Välkommen till Stall Lagerkrans!

Träningsrapporter & info för Laurentius Èmile

Startklar

2011-09-11

Hans-Owe bedömmer nu att Laurentius Emile är startklar igen. Han känns pigg och fin i jobben. Han har som vanligt massa energi i kroppen och är riktigt laddad, det är bara att hoppas att han använder energin på rätt sätt framöver, dvs att han använder det i loppet och inte innan loppet så han blir lite het eller blir överladdad och galopperar som han gjort vid ett par tillfällen när han blivit för ivrig. Men vi hoppas att han mognat lite så ska vi nog få en rolig höst.

Han har ju tyvärr bara 100 poäng så man får anmäla till allt som det går och hoppas att man kommer med någonstans, första loppet han anmäls till går på Visby på fredag (anmälan måndag morgon) och kommer han inte med där så anmäler Hans-Owe på lite överallt så får vi se vart han kommer med.

Det gäller ju nu först och främst att samla placeringar och därmed poäng så Hans-Owe kan matcha honom i dom lopp som han vill att Emil ska gå ut i, så vi börjar alltså starta på lite lugnt och försiktigt så får vi se hur det utvecklar sig.

Antal kommentarer: 2

2011-09-11 21:53:17 - Niklas Bååk

Kul! Det är bara o hoppas att han kommer med så snabbt som möjligt så han kan få in lite poäng.
:D

2011-09-11 22:45:06 - Tom Hansen

Tyvärr blir det svårt för Emil att komma med i loppet på Visby. I förmiddags var det 6 anmälda hästar nu 32.... Men det är bara att anmäla på och hoppas på det bästa!
Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)