Välkommen till Stall Lagerkrans!

Träningsrapporter & info för Laurentius Èmile

Solvalla 11/5

2011-05-11

Hans-Owe har varit jättenöjd med Emil i träningen, han har varit väldigt pigg och alert. Han var lugnare och coolare än normalt vid utselningen och innan start.

Emil såg jättefin ut i värmningen som gick i lugn fart i 4,5 varv.

I loppet klev dom på direkt och attackerade framåt vilket resulterade i perfekta positionen 2a utv. När dom attackerade bakifrån 600 kvar klev Hans-Owe och Emil fram och rundade mot ledningen, Hans-Owe satt med massa krafter kvar och oryckta snören när Emil bryter ner lite grann och Hans-Owe får jobba lite med honom, han schabblar till lite i travet och det slutar med en galopp 400 kvar med segern på gaffeln. Ridå ner.

Enligt Hans-Owe så kändes han väldigt stark i sista sväng när han hoppade, han hade "allt" kvar och oryckta snören. Emil bröt ner lite grann när dom skulle kliva förbi ledaren och Hans-Owe fick jobba lite med honom och han schabblade då till i travet och så blev det en galopp, helt klart var det segern som rök där. Typiskt, när vi fick så fint lopp, sa Hans-Owe.

Det är bara att bryta ihop och komma igen. Det är ju ändå kul att se att han duger i konkurrensen på Solvalla i 60.000kr-lopp. Snart vänder turen åt Emils håll!

Antal kommentarer: 0

Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)