Här rapporterar vi löpande om vår fina Raja Mirchi-avkomma

Känns fin

2019-12-27

Jag var idag upp till Jörgen Westholm och hälsade på hästarna. Det är fin service hos Jörgen och han hade sett till att alla hästarna skulle komma ut på banan och visa upp sig, men idag blev det för mycket till och med för mig när alla tre hästarna var ute samtidigt på banan så jag fick bara med två av dom på film, speciellt som Allegra bara var ute på banan 2 varv och sedan joggade vidare till Jörgens berömda takrak för ett par intervaller i djupsanden där. tyvärr hann jag inte fram så jag kunde få bilder eller film på henne där heller....jag får göra ett nytt besök runt Trettondagen så ni får se henne!

Skötaren, Matilda, var iallafall väldigt nöjd med hur hon kändes, hon travade jättefint och skötte sitt träningspass på bästa sätt.

Tyvärr hade hon för någon vecka sedan fått en spark på frambenet så hon hade ett litet sår där efter en brodd och var lite svullen men det försvinner nog ganska fort.

Efteråt fick hon en dusch och när jag kom till stallet så fick hon ställa sig i deras solarium för att bi torr och varm. Jag passade på att ge henne morötter och stå och prata med henne, hon är fin, och snäll! Matilda gillar henne för hon har lite attityd och kan vara lite kaxig ibland men alltid snäll. Och alltid glad och positiv samtidigt som hon är lugn och trygg. Hon har fått sova inomhus de senaste två veckorna och det trivdes hon tydligen väldigt bra med för hon sov och gottade sig i boxen nåt väldigt sa Matilda.

Gott Nytt År önskar jag alla inblandade!

Antal kommentarer: 0

Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)