Här rapporterar vi löpande om vår fina Raja Mirchi-avkomma

Till Start, E 10/8

2021-08-04

Jörgen var nog lite besviken på henne i senaste loppet och har kollat igenom henne med veterinär efteråt men utan att hitta något. Hon fick ta det lugnt några dagar och har sedan fått träna på för fullt.

Börjar bli lite dåligt med poäng och då blir det svårt att "välja" vilka lopp man vill vara med i, så vi testar ett "breddlopp" den här gången för att förhoppningsvis få lite enklare motstånd och därmed kunna få med oss en drös med poäng (seger skulle ge 400p och en 2a-plats 200p). Hon tappar ju sin 4e plats från Bollnäs och 115 poäng så för att få mer poäng så krävs en 1a eller 2a plats.

Här kommer startlistan med lite analys.

Struken: 8

Som jag ser det så bör Allegra, som är bättre än hon hittills visat, kunna ta sin första seger. Dock är hon beroende av hur  loppet blir kört, position och löpningsförlopp. Men det är ingen av de andra som är någon "hjälte" till slut och det verkar inte finnas någon som är på "uppgång" med dolda resurser. Finns förstås möjlighet att "ingen" gör något i loppet och att ledaren får bestämma och håller undan, men jag tror att sitter bara Allegra och David Grundmann (lärling hos Jörgen med toppform i vagnen i år) vettigt till i sista sväng så ska de kunna tugga ner de andra.

Kom igen nu Allegra!

Antal kommentarer: 0

Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)