Här rapporterar vi löpande om vår fina Raja Mirchi-avkomma

Till Start, Bs 29/3

2021-03-25

I lördags var jag upp till Jörgens gård och tog hand om Allegra en stund. Hon fick massage och så borstade jag och gjorde henne fin, hon fick morötter och mat och sen fick hon gå ut till hagen igen.

Fick en pratstund med Jörgen och han poängterade att han var väldigt nöjd med Allegra på Eskilstuna och vi kollade på lite proppar och Jörgen bestämde sig för att anmäla till Bollnäs på måndag.

 

Loppet ser inte speciellt blodigt ut och med ett bättre spår hade jag faktiskt kunnat tro på vinstchans. Men spår 8 drar ju ned förväntningarna, speciellt som det är en bra häst (15) med från tillägg som snabbt kommer vara ifatt de med bakspår där framme.

Jörgen har med ytterligare en häst (6) med i loppet som han står som ägare på så därmed måste han köra den. Vi får Ulf Ohlsson i vagnen och hoppas det går lika bra som den enda gången han körde mamma Veloce (seger).

(5) har spetsat 2 gånger från just 5e spår så den ses nog som spetsfavorit, även om de kanske inte borde köra där för psykets skull, så får Jörgen iväg (6) Holster felfritt så ser vägen till spets öppen ut för ekipaget. Den som kommer vara offensiv är (som vanligt) Jorma Kontio som kör en bra häst och som inte kommer vara rädd för dödens då hästen gått bra där, 2a och 1a i sina två starter.

Vi får se vad Ulf Ohlsson hittar på från ett stängt 8e spår i volten, men det är ett lopp med ganska dåliga hästar så det borde öppna upp sig. Förhoppningsvis kommer han ut i tid så de kan jobba sig förbi ett gäng och då kan vi nog få med oss en fin peng. En plats bland de tre känns rimligt.

Antal kommentarer: 0

Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)