Här rapporterar vi löpande om vår fina Raja Mirchi-avkomma

Eskilstuna 14/3

2021-03-14

Laurentius Allegra var idag redo för nästa äventyr, i Eskilstuna.

Laurentius Allegra

 

Hon var ute och värmde dryga timmen före loppet och såg väldigt fin ut. Jörgen ringde efteråt och sa att hon kändes snärtig och att det var det bästa han kännt henne på bana.

Inför loppet blev det lite kalabalik när det kom en lös häst på banan. Efter når varv sprang den in på innerplan och gick omkull, kom upp men satt fast i en trasig vagn och tömmarna så personalen fick tag i den. Det var några nervösa minuter innan man fick reda på vilken häst det var. Puh... som tur var det inte Allegra. 

I loppet gick hon iväg utan problem från svåra spår 5 i volten och kom iväg bra, så bra så det såg ut som dödens igen, men Jörgen trocklade sig ner i 3e invändigt i första sväng. Loppet gick i ett för klassen högt tempo och i för Allegras bästa i ett jämnt tempo utan tempoväxlingar. Allegra gick helt jämnt 16-tempo loppet igenom. Kom ut från 3e inv. på bortre lång, såg stark ut och gick med i rygg på de två främsta som tillsammans skapade en liten lucka till resten i sista sväng. Allegra fullföljde i samma tempo, medans de andra kunde växla tempo, spurta. Hon kom i mål som 4a och såg stark och fin ut över mål på 1.16,4. Väldigt bra gjort för att vara endast andra starten. 

Jörgen ringde efteråt och var väldigt nöjd att hon utvecklats så bra av debutloppet. Hon kändes bra hela vägen sa han och ser positivt på framtiden.

Antal kommentarer: 0

Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)