Blogg

Rättvik 22/7

2019-07-22

Regnigt runt om i landet men på Rättvik sken solen på oss, varmt och skönt. Riktigt kul med många delägare på plats och Valle var på gott humör och sprang gärna och visade upp sig i solen på Rättvik.

Laurentius Valiant

Många fler bilder i "Galleri Valiant".

Jörgen var först ut och joggade några bakvarv och en halvtimme senare så körde han ett rätvarvsheat och allt så bara bra ut. Jörgen var nöjd.

Provstarter och förberedelserna var finfina och allt såg bra ut inför start.

Laurentius Valiant

I volten var Valle nöjd men i samma sekund som "kör" går så blir han lite ivrig och vill iväg. Jörgen räddar nästan upp det men så kommer hästarna breve upp och då nyper Valle i galopp. Han galopperar 99 meter och ställer sig sedan och Jörgen kör ett rejält jobb med honom bakom fältet. Jörgen hade 14/1800 meter på sin klocka (Jag fick 13/1200 meter på min) och Valle kändes enligt Jörgen bättre än nånsin och Valle såg jättefin ut med spända linor över upploppet och får med sig en 4e plats värd 12.500kr. Vann gjorde Matadoren Eme på 1.14,7/2160v och Valle kom i mål på 1.16,9g/2140v.

 

Laurentius Valiant

Jörgen var jättenöjd med hur han kändes och galoppen får vi stryka ett streck över och glömma. Han känns stark och fin så det är bara att ladda om för nya uppgifter. Jörgen skulle köra ett jobb med honom senare i veckan och känns allt bra då så väljer Jörgen ut nästa uppgift för Valle efter det.

Känslan är att det blir en spännande sensommar & höst.

 

Antal kommentarer: 0

Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)