Blogg

Jörgen Westholm

2017-07-27

 

Vi har nu gjort klart med tränare till Laurentius Valiant och det blir Jörgen Westholm, Sala (Romme) som efter att ha exteriörbedömt honom sa -Den här ska vi vinna Kriteriet med!

Jörgen Westholm är idag den 8e vinstrikaste tränaren i Sverige, i år har han hittills kört in 9 miljoner kronor till sina hästägare. Jörgen är känd för att vara extremt noggrann med urvalet av exteriören på unghästarna han tar in i träning och innan han tackade Ja till att träna Laurentius Valiant åkte han och besiktigade hästen, och efter att ha fått höga betyg rakt igenom på exteriören och att han gillade stammen och hästen väldigt mycket sa han att - Den här ska vi vinna Kriteriet med! Och Jörgen som valt ut många bra hästar efter exteriörbedömning vet vad han pratar om, exempelvis har han valt ut Steinlager (14,8Mkr), Super Light (11,4Mkr), Criks Hurricane (6,6Mkr), Rite On Track (4,2Mkr), Annicka (2,9Mkr) och ytterligare ca 25-30 miljonärer. Han vet vad som krävs att vinna de stora unghästloppen efter att ha vunnit både Kungapokalen och Oaks, Jörgen har även deltagit i bl.a. Prix dÁmerique och Elitloppet flera gånger.

Så här såg det ut och lät när Jörgen besiktade hästen idag torsdag:

 

 

Det finns nu 13 andelar kvar att tecka, läs mer om hur du går tillväga HÄR. Stam och exteriör är alltså riktigt bra så att inte andelarna har försvunnit redan i lanseringen innan sommaren är en gåta, men kanske att det lossnar ordentligt nu när det är klart med tränare! Först till kvarn!

Antal kommentarer: 0

Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)
Mata in koden inbäddad i bilden