Blogg

Träningspass

2018-02-24

Idag hade Jörgen Westholm "Öppet hus" på Knattebo där hans 2-åringar huserar. Mycket folk och fin stämning i vintersolen mötte oss när vi kom och fick omgående se Valle gå ut på banan med nr. 1 på vojlocken.

Laurentius Valiant <Fler bilder finns i Galleri Valiant>

Dom sprang i grupp några varv och bytte löpande position med varandra och Valle skötte sig bra! Han har ett långt och vägvinnande steg! Han har växt på riktigt bra, är lite överbyggd bak igen och fortsätter därmed att växa, men överlag ser han riktigt riktigt fin ut.

Han har sen senast blivit tuffare och hingsten i honom märks mycket mer i honom nu, även om han fortfarande är jättesnäll och trevlig att umgås med. Bl.a. har han gått igenom hagen två gånger så killarna har fått hämta in honom i hagen igen.

Jörgen är nöjd med honom och killarna i stallet gillar honom jättemycket och har bara positivt att säga om honom.

Jag filmade förstås lite grann från dagens träningspass:

 

Efteråt bjöd Team Westholm barnen på ponnyridning och sedan bjöd man på mat & dryck för alla besökare. Därefter var det dags för Jörgen att ta sig till Solvalla för dagens V75-tävlingar.

Antal kommentarer: 1

2018-02-25 20:02:49 - Roland & Eva

Valle ser fin ut och ser mot framtiden att han fortsätter på samma spår. Det hade varit kul att se honom på Westholms inbjudan, men det får bli en annan gång.
Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)