Blogg

Start, S 2/8

2017-07-31

Hermine Boko kommer ut på Solvalla (lopp 4, V86-2, klockan 19:43) på onsdag 2/8.

Hon har fått spår 1 och Per sa att äntligen får hon ett perfekt utgångsläge. Inga ändringar är planerade rent utrustningsmässigt, men den här gången ska hon väl sitta lite längre fram när det drar ihop sig.

 

Det är ju oritunerade ston, så vad som helst kan ju hända. (2) känns normal, Är ju en del snack om (3) men jag vet inte...har inte imponerat. (4) ligger stallet lågt med. (5) vann senast men känns som en normal häst det med. (6) tycker jag är lite haussad - garantispets sägs det i pressen och blir det så beror det mer på kusken och att de invändigt har respekt för Goop och låter honom ta spets, visst kan den köras till ledningen efter några hundra meter, men frågan är om Goop vill ge hästen en sån resa igen efter att hästen blev lite knäckt i senaste loppet. (7) var före Hermine i mål på Axevalla men det berodde endast på att våran inte hade fritt spelutrymme. Med det menar jag att det kan se ut hur som helst efter några hundra meter. VILL Per köra i spets så tror jag att möjligheten är god att hålla ut de andra men jag tror inte han kommer köra järnet för att försvara ledningen.

Bäst hittills har väl (9) varit så det är helt klart en befogad favorit. 

Lista på delägare kommer finnas i stallbacksentrén för delägare (+1) som vill komma in och kika. Isåfall ses vi där! // Lasse

Antal kommentarer: 0

Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)
Mata in koden inbäddad i bilden