Blogg

Axevalla 23/7

2017-07-23

Jag var inte på plats idag på Axevalla utan fick nöja mig med att se loppet framför tv´n. Såg bra ut i provstarten bakom bilen innan tävlingarna tycker jag.

I loppet tar Per det lugn och glider ned på innerspår (5e inv) och man kan väl i princip säga att han satt där hela loppet, han fick fritt spurtutrymme på upploppet men hon höll bara farten, och det är väl förklarligt iom att hon vairt ifrån och inte har så mycket jobb innanför västen. Hon avslutade sista varvet på 1.14,5 (även sista 400 14,5) i jämnt tempo.

Hon slutade oplacerad på 1.15,6/2140a. Per hade säkert kunna jaga in ett 6e-pris men det är ju inte de tusenlapparna som är avgörande utan det viktiga är att utveckla henne på rätt sätt för framtida viktigare uppgifter.

Tom som var på plats skickade ett sms efter loppet: "Per var väldigt nöjd med henne. Kändes stark och fin hela vägen och inga problem med travet genom sista kurvan eller till slut som hon haft lite problem med tidigare (=hon blir starkare och starkare och börjar mer och mer orka med sin stora kropp). Att alla gick ner på innerspår och att loppet blev som det blev var han mindre nöjd med."

Antal kommentarer: 1

2017-07-23 20:40:03 - Roland & Eva

Hermine kom ner i 3e inner efter start men de fyllde på så det blev 5e på intern där satt dom och kunde inte göra något åt det. Annars var startbilen inga problem synd med dåligt bakspår,en erfarenhet till cv:t. Såg jätte fin ut så hoppas vi på ett bättre spår nästa gång.
Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)
Mata in koden inbäddad i bilden