Blogg

Lindesberg 6/6

2017-06-06

Det var tidig start idag i Lindesberg och Hermine var ute redan innan lunch i ett soligt och varmt Lindesberg. 

Hon var bara ute och värmde väldigt lugnt men ganska länge, ca. 4 bakvarv och 2 rätvarv.

Hon kändes precis som tidigare sa Per, som är otroligt nöjd med att hon är så lugn och cool på tävlingsbanan.

I loppet blev det lite strul runtomkring första biten men det löste hon galant och hamnade till slut i 3e utvändigt, rygg på <13> Elektra och Hans-Owe. Det gick i jämnt lågt tempo, runt 1.20, första 1300 metrarna.

800 kvar tycker Per att det är dags att gå iväg i 3e spår, men precis samtidigt så skruvar dom upp tempot där framme och i 300 meter är tempot runt 1.12 och Hermine kommer ingenstans utan får krypa ned i 2a spår igen in i sista sväng, fortfarande bakom <13> som strax därefter ger sig iväg i ett anfall som sedermera räcker till seger (Grattis Hans-Owe!). Hermine var förståligt inte riktigt med på att öka tempot igen och behövde dessutom lite extra stöd av Per i sista sväng, men väl in på upploppet så tog hon i igen och jagade fatt på en 4e plats på 1.17,7, ett par/tre längder bakom täten.

Per var väldigt nöjd med henne, hon är fortfarande orutinerad och förstod inte riktigt vad hon skulle göra, det tog en stund för henne att fatta att hon skulle ta i igen efter nedtagningen i sista sväng och då hade ju tåget redan gått, så Per siktade mest på att säkra 4e priset. Han tror även att det kan ha varit Lite för tätt inpå förra starten och hon får nu lite mer tid på sig att återhämta sig och träna på lite innan nästa start.

Antal kommentarer: 0

Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)
Mata in koden inbäddad i bilden