Blogg

Start, S 10/5

2017-05-05

Hermine Boko verkar ha tagit loppet i Örebro på ett bra sätt och det är också vad Per har som målsättning. Han kör inga skarpare jobb med henne hemma, utan mestadels på sandbanan för att hålla henne lugn och fin hemma och så får starterna vara tempojobben, så helt naturligt så ska hon bli bättre och bättre för varje start.

Det är ju ännu inte påställt, och vi måste alla förstå att detta är en häst som är lite utöver det vanliga och att Per kommer ta det väldigt försiktigt med henne, det kommer inte vara tal om att jaga placeringar utan allt är inställt på att utveckla henne både fysiskt och mentalt inför större uppgifter som kommer senare under säsongen.

Hon kommer nu ut i ett 3-åringslopp på Solvalla på onsdag 10/5, normalt kanske man hade tyckt att han skulle valt Eskilstuna och ett stolopp 16/5 men Per vill hellre smyga lite under radarn än att eventuellt behöva komma ut som favorit och behöva köra därefter. Nu kan han köra ett uppbyggnadslopp invändigt och köra det man får chansen till på slutet utan att behöva förklara för alla varför man kör lite passivt.

Så här ser startlistan ut:

 

Delägarförteckning kommer finnas i stallbacksentrén så att delägare kommer in.

 

Antal kommentarer: 0

Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)
Mata in koden inbäddad i bilden