Här kommer det löpande information om Tiny Pearl

Eskilstuna 22/7

2015-07-22

Det var ett varmt och soligt Eskilstuna som mötte oss idag, det är ju inget man blivit bortskämd med den här sommaren direkt.

Per bjöd alla hästägare på fika i fikarummet under tävlingsdagen och vi var rätt många från Stall Lagerkrans på plats, jättekul!

Tiny Pearl

Tiny Pearl såg fin ut i värmningen. Per körde runt i lite lagom fart.

Tiny Pearl

Spår 1 kändes perfekt och hon var i princip helt stabil iväg, kom iväg bra men då Per såg att de laddade ordentligt utanför så valde han att låta dom duellera. (2) galopperade och in i svängen satt Per och planerade för att runda till ledningen då Tiny Pearl fastnar i banan med bakbenen i den för dagen lösa bana som Sundbyholm bjöd på. Tiny Pearl är ju ganska stor och har ännu inte fått upp full styrka och spänst och då är det lätt att de liksom snubblar till om de inte lyfter på fötterna ordentligt. Slarvfel sa Per efteråt.

Tiny Pearl

Per körde runt bakom fältet. Tiny Pearl gick 1.15,8/1800 meter med 15,4 sista varvet och enligt Per kändes det bara bra. Det fick bli ett rejält träningspass idag istället.

Tiny Pearl

Hon är ju inte färdig och precis som Per sagt hela tiden kommer hon behöva en hel del lopp som träning/utbildning och helt klar kommer hon inte vara förrens som 4-åring. Men hon har talang nog för att kunna göra det bra även som 3-åring. Det kommer bli bra det här när det blir klart.

Antal kommentarer: 0

Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)