Här kommer det löpande information om Tiny Pearl

Örebro 9/7

2015-07-09

Tiny Pearl gick idag barfota fram, i vanlig sulky och med helstängt huvudlag.

Banan var lite krävande då det regnet mycket under dagen i Örebro men det hade slutat regna och banan var helt okey, bedömdes kanske som lite hård.

Lite orolig var man för spår 4 men Tiny gick iväg fint när Per tog det lugnt och försiktigt från start (och skönt att det inte blev någon omstart), ekipaget kom snabbt ned i andraspår och gled med vilket blev 3e utvändigt när posiionerna var intagna.

Täthästen öppnade 500 på 18,2 (nr 7) och 1000 meter på 18,1 (nr. 7). Per Lennartsson som bestämt sig för att ge Tiny ett väldigt fint lopp i debuten satt kvar så länge han bara kunde i 3e utvändigt, tyvärr var hästen framför inte så bra och in i sista sväng blev Per tvungen att gå ut i 3e och tom 4e spår i sista sväng. Sista biten sitter Per och håller i Tiny lite som det inte flyter helt 100% i travet för, däremot känner Per att rent orkes och styrkemässigt så har han "ett ton kvar i linorna", men han sitter mest och bevakar 2a priset vilket de gör berömvärt och kommer in i mål på 1.17,9 / 2140 volt, klockade sista 500 til 16,4 på Tiny. (25.000kr in på kontot)

Per trodde att banan kanske var lite för hård och då hon tävlade barfota fram kändes det kanske lite grann i fötterna och att det var därfor hon inte var riktigt 100% till slut. Men speciellt gillade han hennes inställning, hon ville verkligen springa / tävla och det är ju det viktigaste sa Per.

Tiny Pearl var i princip "okörd" i mål med massa krafter kvar och hade 89 i puls strax efteråt (+) och var allt bra hemma i träning så blir det ny start om ca 14 dagar.

Efteråt stod hon i boxen och återhämtade sig med ett V75-täcke på sig. Per skrattade gott och sa "LIka bra att prova täcket, för snart är vi där".

Grattis alla delägare!

Antal kommentarer: 2

2015-07-10 22:43:36 - Roland & Eva

Det tror vi med! Vilket fint lopp dom gjorde. Vi längtar till nästa start, lite tråkigt att man jobbade när debuten gick men vi åker på nästa start.:D

2015-07-11 11:04:29 - Christer S, christer@segebladh.com

Vilken bra debut. Speciellt att Tiny Pearl visade en så bra löpskalle och ville tävla. Kan bli riktigt bra om hon får vara fri från skador.:D
Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)