Här kommer det löpande information om Tiny Pearl

Startklar

2015-06-18

Efter kvalet ville Per Lennartsson fila på lite detaljer och han har bl.a tränat Tiny Pearl med helstängt huvudlag i några jobb. Hon har kännts fin och man körde idag ett sulkyjobb inne på Sundbyholm för att testa av om det man ändrat på fallit väl ut.

Per var jättenöjd efter jobbet, hon var jättefin! Man körde 1.20/2100 meter med 1.17 sista varvet. Per gjorde bedömningen att hon nu är redo för start.

Tiny Pearl

Jag vill samtidigt, i all välmening, passa på att hålla nere förväntningarna lite. Per har vid flera tillfällen sagt att hon kommer vara som bäst som 4-åring. Hon är ju ganska stor och rejäl och samtidigt lite sent mentalt utvecklad och behöver lite tid på sig för att utvecklas innan man kan spritsa till det ordentligt.

Se därför 3-årssäsongen som träning inför det som komma skall!

Det ska nu bli riktigt spännande att få följa henne på tävlingsbanan, blir nu spännande att kolla anmälningslistorna framöver! Ska bli superkul att komma igång med denna fina märr! Utvecklas hon rätt så som Per hoppas och tror så har hon förutsättningarna för att bli en riktigt racer.

Ska jag spekulera lite så tror jag (eftersom han kommer starta henne hemma på Sundbyholm de första gångerna då det är bäst mentalt för henne) att debuten kommer ske 7 juli.

<150701> Debuten kommer ske i Örebro 9/7 i ett lopp för 3-åriga ston, tv 12.001kr och förstapriset är 50.000kr.

Antal kommentarer: 1

2015-06-22 16:01:03 - Christer.P

Låter spännande alltid lika kul att se första starterna
Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)