Här kommer det löpande information om Tiny Pearl

Första banjobbet+film

2014-01-18

Tiny Pearl har skött inkörningen perfekt och vi hade idag ägarträff på Jordanstorp där vi fick se Tiny Pearl gå sitt första banjobb.

Vi togs emot av Jimmy Dahlman, ny 1e-man hos Per Lennartsson sedan årsskiftet. Han är tillbaka efter en sejour hos Björn Röcklinger och Daniel Redén. Jimmy selade ut Tiny Pearl och visade upp henne på banan. Det var första gången Tiny Pearl gick jobb på banan och för att gå händelserna lite i förväg såg det väldigt bra ut. Det var första gången Jimmy körde henne och efteråt så tog han på stående fot en andel i henne då han verkligen gillade det han kände.

Vi som var på plats blev så smått imponerade av vilket väldigt fint steg hon har, travar underbart fint och ser helt cool ut och har verkligen lätt för sig. Det är bra storlek på henne och samtidigt bra spänst i kroppen. Vi filmade förstås:

Hon gick ilag med vår Global Runaway som Gabriella körde. Tiny Pearl ser ut att ha en väldigt fin potential i kroppen.

Efteråt tog vi en fika i stallet. Jimmy berättade att man fortsätter träna 4 dagar per vecka, 3 dagar blir det konditionsträning med ett par varv på slingan och den 4e dagen kör man ett banjobb där man succesivt sänker tiderna.

Vi tackar Jimmy och Gabriella som tog sig tid att visa upp våra hästar i så fint skick, det var riktigt kul att se dom och det blir ett spännande år.

Det ser väldigt lovande ut - och för er som ännu inte blivit delägare i Tiny Pearl så kan jag meddela att det finns 3 andelar kvar i henne nu. Det kostar 2.010kr att hoppa på vilket retroaktivt täcker driftskostnaden fram till 31/1-14. Därefter är den kalkylerade månadskostnaden ca 750kr/mån per andel. LÄS MERA.

<140124> Tiny Pearl är fulltecknad

Antal kommentarer: 1

2014-01-19 17:06:59 - Roland

Trevligt att se Tiny Pearl och Runaway som såg jättefina ut och verkar snälla och lugna i stallet. Nu längtar vi till våren sommaren om det blir premiär för båda.
Vi tackar för en god fika.
Roland & Eva
Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)