Här kommer det löpande information om Tiny Pearl

Glänsare

2015-01-16

Pratade med Per Lennartsson idag på Solvallas stallbacke. Han berättade att han idag på morgonen kört ett banjobb med Tiny Pearl. Samtidigt hade Oscarssons varit ute och kört jobb på Sundbyholm och efteråt hade de kört upp till Per och frågat vafan det där var för häst - den såg ju ut som en kanon. Och det var förstås Tiny Pearl, hon glänser i banjobben.

Per berättade också att hon efter de senaste snabbjobben stått "på tå" / stått och vilat höger bak i stallgången. De lät Chris (veterinären) kika på henne igår och hon är lite svullen i karleden. Det är vanligt den här årstiden då bakterier trivs i fuktiga hagar, det är bättre om det är kallt och torrt. Det kan även vara virusbetingat. 

Hon ligger bra till i träningen, har ju gått 1.25-jobb flera gånger på lätt sätt, så därför passar Per på att ge henne lite ledigt i 2-3 veckor tills hon blivit av med besvären i karleden.

Antal kommentarer: 2

2015-01-18 21:12:21 - Roland & Eva

Kul att vara med på en glänsare som Tiny Pearl, hoppas att karlederna blir bra snabbt för nu jäklar så väntar vi spännt på debuten.:D

2015-01-19 09:28:41 - Hasse s

Låter kanon! (star) Vi håller tummarna... Bara bra med återhämtningsperiod vid god träning
Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)