Här kommer det löpande information om Tiny Pearl

Per till Etuna

2014-10-21

Följande info kommer från Per Lennartsson idag:

 "Hej,

efter flera framgångsrika år för vårt stall gick det grus i maskineriet under 2013 och inledningen av 2014. Sjuka hästar, dåligt foder och brister i tränings-förhållandena är några av orsakerna till de sämre resultaten. Med kompetent hjälp av bland annat veterinär och foderkonsult känns det som att vi nu tillsammans med vår duktiga personal har kommit tillrätta med problemen.

För två år sedan köpte vi Skogstorps Gård som ligger granne med Sundbyholms Travbana. Vi flyttade för några veckor sedan hem 21 hästar från Jordanstorp . Här finns bästa tänkbara förutsättningar med nya boxar och gott om fina hagar. Vi har tillgång till Sundbyholms rundbanan, rakbana, sandbana och träningsslinga där samtliga banor sköts på bästa sätt av travbanans personal.

Nu har vi flyttat övriga hästar från Jordanstorp till träningsanläggningen Svärdbro Gård som ligger 2 mil norr om Nyköping precis vid E4:an cirka 8 mil från Stockholm. Här finns det fina stallar och bra träningsmöjligheter: rundbana 1000 meter, rakbana 800 meter och en träningsslinga på 3 km.

Träningsanläggningarnas geografiska läge gör att licensen automatiskt flyttas till Sundbyholm!

Alla vi hos Stall Per Lennartsson ser med stor tillförsikt framåt och tror att alla pusselbitar har fallit på plats!


//Per & Linda med personal"

 

<141022> Tiny Pearl står ju i Eskilstuna och kommer gå ett jobb på fredag 24/10 klockan 09.30 om någon vill åka dit och kika.

Antal kommentarer: 0

Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)