Träningsrapporter och info kring Laurentius Cash In

Per Linderoth

2017-05-31

Laurentius Cash In finns numera hos Per Linderoth, Matfors (Bergsåker) utanför Sundsvall. Vi vill prova ett miljöombyte, lite annan träning, en annan veterinär mm. för att se om vi kan få Cash´en att tända till.

Igår kollades han upp av Pers veterinär och han blev behandlad i båda framknäna och i båda framkotorna, man kollar om honom om 14 dagar igen.

<Uppdatering 170615>

Han blev uppkollad av veterinär igen i tisdags och blev ombehandlad i vänster framknä. I övrigt har han funit sig väl tillrätta och trivs med sina nya kompisar. Man kollar upp honom på tisdag igen för att se om det går att börja träna honom lite smått.

<Uppdatering 170620>

Han blev idag kollad av veterinär igen och behandlingen har inte tagit på honom utan han visar fortfarande hälta. Man röntgade honom utan anmärkning och man kommer imorgon ta in honom till kliniken för att tappa honom på blod och göra irap. De tar lite av hästens eget blod, tar bort  något i blodet och ersäter med något annat, sen ska det ligga i någon viss temperatur i minst 24h innan man kan använda det för att behandla honom i vänster framknä vilket som är problemet för dagen.

Läs mer om irap HÄR.

Antal kommentarer: 0

Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)