Träningsrapporter och info kring Laurentius Cash In

Örebro 27/4

2017-04-28

Llaurentius Cash In har varit riktigt fin i träning, tar i ordentligt nu i träningen av sig själv och har aldrig känts bättre, nu gäller det bara att få ut det på tävlingbanan också.

Vi möttes av regn när vi kom till Örebrotravet och det kom rejält under en kort period som gjorde banan riktigt skitig, den torkade upp lite vartefter och skiftade från lite mjuk till att bli hård sent på tävlingsdagen.

Cash In var fin i värmningen och det gick till och med att köra till lite sista 300 i värmningen.

I provstarten såg det också bra ut

I lopper kom han inte iväg lika snabbt som han brukar, enligt Hans-Owe fick han inget grepp i banan och sprang bara och "slirade" på underlaget, och så var det hela vägen, han hade dåligt grepp helt enkelt. Han travade fint, han gick med aluminiumskor och därmed lättad ordentligt.

Han kom iväg som 4e häst när de öppnade rejält första 500 i 11-tempo, vilket sedan blev dödens 800 kvar. 1000 meter öppnades på 14,8 och sen när det blev körning igen fick inte Cashen tag i banan och kom i mål i klungan som 5:a på 1.15,6.

 

 

Antal kommentarer: 1

2017-04-30 23:43:37 - Andreas , backman_55@hotmail.com

Kul att han verkar vara uppåt i träningen, hoppas på samma tryck i loppen! När planeras nästa start, är det möjligt att rycka skorna nu?
Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)