Träningsrapporter och info kring Laurentius Cash In

Närmar sig start igen

2017-01-23

Hans-Owe som varit på semester och som kom hem igår ringde idag efter att han varit ute och kört Cash In för att lämna en rapport.

Cash in har gått rejäl träning nu ett tag och precis som vanligt är han väldigt loj, speciellt i början av träningspassen, men sen när han väl tar i så känns han fräsch och fin.

Samtidigt så vet han ju att Cashen skärper till sig när han kommer in på banan så nu ska han preparera det sista, förhoppningsvis kan han fixa till banan nu när det blivit några plusgrader så den blir riktigt fin att köra på så han kan få några tempojobb i sig, annars får han tävla sig i form. Så han lär behöva nåt lopp i kroppen innan formen sitter där igen.

Om ett par veckor lär Hans-Owe börja kolla i propparna igen och ta ut honom så fort som möjligt så att det fortfarande är lite lättare motstånd ute, så länge det är skotvång har ju en hel del träningsperiod.

Han känns fortfarande lite överviktig men samtidigt är han den typen av häst som ser ut så, han får se ut att ha lite trivselvikt, det går ju inte att svälta honom direkt, det är en matglad häst som behöver mycket energi till sin stora kropp.

Nu ser vi fram emot en ny tävlingssäsong.

Antal kommentarer: 0

Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)