Träningsrapporter och info kring Laurentius Cash In

Visby 13/7

2016-07-16

Hans-Owe Sundberg åkte mot Gotland och Visby redan under natten mot onsdagen och var därmed på Visbytravet hela onsdagen och laddade upp.

Laurentius Cash In reste bra, åt och drack som han skulle. Han så lugn och harmonisk ut och såg fin ut i värmningen också.

Han ser bättre ut för varje start, pigg och alert och blir mer och mer spänstig. Snygg i kroppen, han är stor, uppåt 170cm.

Dom hade vattenbrist på Visby så det fanns väldigt lite vatten i banan, den var väldigt lös och speciellt på innerspåret.

Cash In fick inte heller det rätta fästet i starten och tappade därmed lite position. Det blev därmed en invändig resa och det såg hopplöst ut in mot sista sväng.

Tempot i loppet: 500: 10,4,  1000: 13,6,  1500: 14,7,  s/500: 14,0

Helt plötsligt i sista sväng så börjar alla flytta sig utåt i banan och Hans-Owe och Cash In fick en autostrada fram till rygg på ledaren, men precis när man kommer upp i rygg in på upploppet så tvärstannar ledaren och drar Cash In bakåt med hästar i vägen överallt.

Laurentius Cash In kommer i mål som 6a på 1.15,3aM. Massa krafter kvar i behåll.....

Hans-Owe var väldigt nöjd med honom, han känns väldigt spänstig och han blir mer och mer framåt i loppen. Han känner att det nu är dags att börja lätta honom lite i balansen och det blir förmodligen ett par lätta aluminumskor i nästa start, det behövs nu när det går så fort i loppen.

Dom sov över på travet och åkte hemåt på torsdagsmorgonen.

Antal kommentarer: 0

Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)