Träningsrapporter och info kring Laurentius Cash In

Sammanfattning

2013-03-01

Jonas Moberg rapporterar ju löpande på sin hemsida hur det går för Laurentius Cash In så här i början av sin träningskarriär.

Jag kopierar in en sammanfattning av kommentarerna dom senaste veckorna:

130301: Laurentius Cash In hade en hovböld i slutet av förra veckan, men den har släppt så han har tränat den här veckan. Han går 45-50 på rakbanan på isen i sina långa intervaller. Han gör hela tiden det han ska göra och känns fin helt enkelt.

130222: I måndags gick Laurentius Cash In en mil runt sjön och sedan 4 intervaller i 50-tempo. Sen fick han en hovböld som är på gång så han har varit lite halt under slutet på veckan.

130215: I måndags gick Bella Jaam och Laurentius Cash In tillsammans. Cash In sköter sig bra i sina träningsjobb. Först värmde dom en mil och sedan gick dom 4 intervaller mellan 1.55-2.00.  Cash In gick 1.3 mil på sjön på torsdagen. I övrigt har de varit ute och joggat.

130208: Laurentius Cash In går långa intervaller på sjön. Han går liksom de andra 2-åringarna ca 1.3 mil per träningstillfälle för närvarande. Han ser jättefin ut säger Jonas och kommer också att börja köra vanliga intervaller inom kort.

Laurentius Cash In

Jag brukar prata med Jonas en gång i veckan och varje gång poängterar han att han är jättenöjd med hur Cash In sköter sig.

Cash In kommer träna på framöver med sikte på premielopp. Han kommer flytta till Hans-Owe Sundberg, Solvalla, när Hans-Owe plockar in årets 2-åringar för säsongen.

Antal kommentarer: 0

Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)