Träningsrapporter och info kring Laurentius Cash In

Solvalla 13/5

2016-05-13

På ett soligt Solvalla tog Laurentius Cash In årets första seger! Och som det såg ut så var det inte den sista.... 

 

Från start så var han väldigt snabb ut och hade avgjort efter 50 meter, Hans-Owe sa att han bet sig fast i vingen och bara följde med, oerhört bra egenskap! Sen blev det som brukligt när det är flera Stefan Melander-tränade hästar med i loppet - stafettkörning. Tarzan gick fram och tryckte upp tempot med sin styrning och gav en fin rygg till 2a-handsfavoriten med Örjan i sulkyn. När Tarzans häst hade gjort sitt 500 kvar så körde Örjan fram till dödens och trodde at han bara skulle kunna defilera hem det men Cash In var oerhört modig och bet ihop hela vägen, svarade ärligt hela vägen in i mål och höl undan över mål till en seger på 1.14,4aM.

Segern var värd 30.000kr, Grattis alla delägare!

Travronden: Den soliga fredagen fick en spännande inledning då den stora favoriten Palermo Broline gjorde bort sig med galopp i det första loppet. Istället stack Hans-Owe Sundbergs Laurentius Cash In till ledningen och höll ett jämnt tempo. Han utmanades hårt till slut av Eurocandidcamera, men målfotot var till fördel för ledaren som kom in på nya rekordet 1.14,4/2140a. - Han gör det jättebra, men är lite trög. Han kämpade hela vägen in, sade Hans-Owe Sundberg

Hans-Owe var väldigt nöjd, speciellt egenskapen att Cash In verkligen visar att han gillar att Tävla! Han verkligen tänder till när han kommer till tävlingsbanan. Blir spännande framöver.

Bertil Selander var på Solvalla och tog lite kort som han skickat till oss! (Tack Bertil!)

 

Antal kommentarer: 4

2016-05-13 22:45:41 - Nybropelle

Grattis till segern med Cash In.(flower)

2016-05-14 09:50:41 - Roland & Eva

Som sagt, nu vann Cash In efter spets och slut. Riktigt bra och så snabb han var i starten, klistrad vid vingen. (star)(star)(star)(star)(star)

2016-05-14 10:39:53 - Tom

Jag var nog lika säker som Örjan på att han skulle vinna i sista kurvan. Men Cash In ville inte släppa någon förbi sig. Kul att se Örjan panikrycka tussarna på tvåan hundra kvar när han inser att han inte kommer defelera hem segern.

2016-05-14 11:24:10 - Kent Persson, 019.581920@telia.com

Såg loppet på datorn och efter Tarzans stafettkörning så satt Örjan och såg så där överlägset segersäker ut över upploppet men den här gången fick inte bara hästen han körde utan även han själv bita i det sura gräset när Laurentius Cash In visade vad han går för och satte dom på plats. Det är inte ofta man ser Örjan missbedöma en konkurrent över upploppet men här såg man att även han kan få panik i slutskedet av ett lopp som han tror att han redan har vunnit. Med andra ord stort GRATTIS till Hans-Ove, Laurentius Cash In, Stall Lagerkrans och alla oss delägare.
Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)