Träningsrapporter och info kring Laurentius Cash In

Färjestad+film

2013-01-04

Laurentius Cash In var idag inne på Färjestad och tränade. I samband med att Jonas ändå skulle åka in med Laurentius Èmile som skulle gå kvallopp passade han på att ta med Cash In som därmed fick miljöträna samt känna på hur det är att jogga på en riktig tävlingsbana.

Laurentius Cash In

Vilken snygging det här är!

Dom joggade runt lite lugnt och försiktigt, Cash In visade prov på mycket bra temperament och psyke, visst kikade han på allt nytt, flaggstänger, reklamskyltar etc, och visst skyggade han lite när nån annan häst kom springade förbi honom i mycket högre fart men man kunde inte tro att han precis fyllt 2år och i princip bara börjat träna. Fler bilder finns i "Galleri Cash In"

Laurentius Cash In

Han rörde sig prickfritt, han såg formligen lysande ut i perfekt trav och med en härlig spänst redan nu, bra driv framåt och i det här läget är det här en ny dimenssion för oss i Stall Lagerkrans, jag känner mig Mycket nöjd. Självklart filmade jag:

Efteråt när Jonas körde av banan kom flera personer fram och frågade vad det här var för något och var mäkta imponerad. Han är av bra storlek, fin i kroppen och travar som en stjärna, fint framsteg och med härlig spänst och driv. Det här ska bli mycket spännande. Jonas är väldigt nöjd med hur han utvecklas och tränar och målet är premielopp i maj/juni.

Det finns faktiskt andelar kvar i Laurentius Cash In, -->läs mera 

 

Antal kommentarer: 3

2013-01-05 14:29:34 - Ingert

Ja jag måste hålla med, med tanke på att han nyligen har fyllt 2 år, så ser han fullkomligt lysande ut.
En blivande stjärna,känns bra att vara delägare.
// Ingert.

2013-01-25 19:21:28 - Lars, StallLagerkrans

<130125> Laurentius Cash In utvecklas jättefint och sköter sig exemplariskt. Han tränas nu på isen, på sjön, hos Jonas där det blir mycket mängd på ett perfekt sviktande underlag, det kommer göra gott för kroppen. Allt väl alltså! /Lars

2013-02-09 12:02:49 - Lars, StallLagerkrans

Laurentius Cash In går många och långa intervaller på sjön för närvarande. Han ska även börja gå vanliga intervaller inom kort.

Laurentius Cash In går liksom de andra 2-åringarna ca 1.3 mil per träningstillfälle för närvarande. Han ser jättefin ut säger Jonas och kommer också att börja köra vanliga intervaller inom kort.
Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)