Träningsrapporter och info kring Laurentius Cash In

Rapport

2015-12-29

Cash In fick ju lite småproblem som avlöste varandra efter senaste starten men för tillfället är allt bara bra! Han har tränat på ordentligt i några veckor nu men då det blev lite längre tävlingsuppehåll än man trodde från början så behöver han träna på ett tag till innan han är redo igen. 

Banorna ute på Nygård är i perfekt skick så det går bra att träna både på slingan i skogen, i backen och på rakbanan. Han får träna på nu ett tag när han ändå fick gå in i en träningsperiod och planen är att plocka ut honom i slutet på februari som det känns just nu.

Sundbergs tar en lite semestertripp i januari så nästa rapport kommer inte förrens i februari.

<160105> Hans-Owe var inte 100% nöjd i sista jobbet förra veckan, inte att han var halt eller så men nånting var det då han sprang och drog upp huvudet lite grann så idag fick en veterinär från Mälarkliniken kolla på honom (han var där för att kastrera ett par andra hästar så för säkerhets skull fick han slå en koll på Cash In också). Han reagerade lite lite grann i vänster framknä (det var det knät som han reagerade mest i förra gången) och då Hans-Owe ändå ska på semester så passade man på att behandla honom i knäna så att allt är 100 med honom. Han får därmed ta det lite lugnt i 2 veckor innan man kör igång träningen igen. Hans-Owe planerar för att ha honom startklar i slutet på februari/början på mars. / Lasse

Antal kommentarer: 1

2015-12-30 10:38:27 - Eva & Roland

Hoppas han får en störningsfri träningsperid nu!
Vi ser fram emot ett nytt spånnande och förhoppningsvis framgångsrikt år(flower)(star)
Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)