Träningsrapporter och info kring Laurentius Cash In

Eskilstuna 15/9

2015-09-15

Laurentius Cash In såg lugn och laddad ut i stallet inför tävlingarna. Hans-Owe och Cash In var ute och värmde efter lopp 7 och efter nåt bakvarv så körde han ett heat i rätvarv i ganska lugnt tempo.  Allt såg bara bra ut.

 Foto: Angelica Sundberg 

 

I provstarterna så körde faktiskt Hans-Owe till med Cash In och det märktes därmed att Hans-Owe skulle försöka att komma iväg ordentligt från start.

 Foto: Angelica Sundberg

Hans-Owe och Cash In kom iväg perfekt och försvarade täten men kunde inte riktigt accelerera när 7:an kom med hög fart ute i banan från sitt springspår så det blev rygg på ledaren i första sväng. 7:an stod ju i 72 gånger pengarna så "alla" och även Hans-Owe trodde ju att det bara skulle vara att köra fram och ta över men hon där framme bara malde på i högt tempo med Cash In i rygg. Hans-Owe försökte markera att ahn ville gå ut och köra till ledning men ledaren bara körde. "Alla" och även Hans-Owe var ju rädd att hon skulle bli iskall i ledningen eftersom det gick undan där framme, det gick faktiskt nedåt 14,5 i 1000 meter mitt i loppet, så när dom närmade sig bakifrån fick Hans-Owe glida ut lite och markera att han ägde platsen utanpå ledaren. Men ledaren bara gasade där framme och fick lucka i sista sväng och var för dagen omutlig. Hon vann på 1.16,2/2140v. Cash In tröttnade lite sista biten men så fort han fick hästar inpå sig så svarade han berömvärt och sträckte på sig och klarade 2a-priset och kom i mål på nya rekordet 1.16,5/2140v.

Vinnaren var faktiskt en riktigt fin häst men vart den fick luft ifrån för den här prestationen helt plötsligt undrar man ju, den har ju inte visat något innan och kusken (och medtränaren) var uppriktigt förvånad själv och förstod ingenting.

Hans-Owe var nöjd med Cash In och han känner att han går framåt med varje lopp i kroppen, vinnaren var omöjlig idag men han visade bra moral och inställning som tog i ordentligt och fixade 2a-priset.

Cash In har nu resultatraden 3-1-2 efter tre starter, det är vi förstås supernöjda med!

Antal kommentarer: 2

2015-09-17 00:58:27 - Roland & Eva

Vi är mycket nöjda med Cash Ins 3 starter han har gjort fram tills nu och hoppas att det blir en fin fortsättning också.(star)

2015-09-17 11:41:15 - Kjell

Tycker också som Roland och Eva att Cash In gör det bra i tävling, starkt att ta hem andra platsen senast trots att han såg lite sliten ut 500 kvar. Hans Owes styrning var också bra med tanke på vad vinnaren presterat tidigare. Hoppas bara att Cash In får fortsätta vara frisk nu, för "skallen" verkar då helt okej.

Uppskattar Lars info. och hur han sköter detta mot oss övriga delägare(flower).
Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)