Träningsrapporter och info kring Laurentius Cash In

6 km

2012-11-16

Jag pratade med Jonas Moberg idag som precis stod och selade av Laurentius Cash In efter att dom varit ute och tränat. Han springer nu 6 km och springer på riktigt bra. Allt går bra och han är jättefin och rör sig mycket fint med en härlig spänst. Ett tag provade han ju att försöka bestämma vart och hur dom skulle springa men han har nu gett sig och sköter sig bara bra. Vid vändningar och liknande så tar Jonas det extremt lugn och försiktigt för att tydligt visa Cash In vad han ska göra och han lär sig snabbt och är nu med på noterna.

I övrigt är han frisk och pigg, inga förkylningar än vilket är vanligt den här årstiden. Han går nu förtiden med "gamla" Avenir (miljonär) i hagen och det funkar bara bra, dom går ute dygnet runt.

Laurentius Cash In

Jonas tycker det är en jättefin häst som verkligen har talangen och förutsättningarna att bli något extra. Det blir en spännande resa. Jonas kommer bara mala på och träna, bygga styrka, kondition och kordination hela vintern. Jag och Hans-Owe ska försöka hitta någon dag och åka upp och hälsa på och titta till hästarna då ska vi försöka få lite rörliga bilder så ni får se Cash In i träning.

Det finns förmodligen (inte helt säker) några andelar kvar, så jag säger bara-skicka in ett köpanbud NU -->Läs mera

Antal kommentarer: 0

Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)