Träningsrapporter och info kring Laurentius Cash In

4 ggr 4 km

2012-11-06

Tom som är delägare i de flesta Stall Lagerkrans-hästarna var på besök hos Mobergs i söndags, dels för att besöka Emil och Legio men även för att besikta och kika närmare på nyförvärvet Laurentius Cash In.

Laurentius Cash In

Tom lämnar följande rapport från besöket: "Som alla andra som sett Cash In säger så är det en riktigt fin häst. Helt enkelt en riktig häst som Jonas uttrycker det. Inkörningen går bra och han är snäll och trevlig att ha att göra med. Han gör hela tiden det man begär av honom även om han ibland testar lite för att se vart gränsen går, så nån gån har han försökt att själv bestämma vart dom ska springa, men det är inget ovanligt säger Jonas utan dom lär sig snabbt vad som gäller, det kan faktsikt vara bra att de har lite egen vilja och jävlaranamma i sig. Jonas ska sko honom bak snart så dom kan variera träningen lite med lite joggingturer i skogen. Det är en mycket fin häst med en mycket fin stam avslutar Tom sin rapport.

Det finns några andelar kvar faktiskt så än har du chansen att gå med i denna guldklimp! -->Läs mer om att teckna andelar

Antal kommentarer: 0

Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)