Träningsrapporter och info kring Laurentius Cash In

Känns fin

2015-01-28

Hans-Owe är tillbaka efter sin semester och hälsar att allt är bra med Laurentius Cash In. Hans-Owe hälsar att han känns bra i träning.

Per som kört honom medans Hans-Owe varit borta säger att Cash In känns som en helt ny häst nu jämfört med tidigare, mer framåt och mer villig.

Hans-Owe körde ut med honom i fredags men blev lite orolig för han var inte riktigt på humör så Hans-Owe körde hem och lät honom få tidig helg. Men när han kört honom denna vecka, måndag och onsdag så har han kännts bra igen.

Dom får jobba mycket med underlaget, vädret har varit och är lite lurigt och man försöker få ordning på backen där dom kör den tuffa träningen så att dom kan börja köra där igen så snart som möjligt, men det är lite lurigt, det är mer is i backen än man kan tro.

Cash In får träna på i skogen tillsammans med de andra så länge och får följa övriga gängets upplägg här nu tidigt på året. Han ser fin ut i kroppen och det är bara att hoppas att alla pusselbitar hamnar på rätt plats så snart som möjligt.

Antal kommentarer: 2

2015-01-29 11:10:48 - Ola

Har man inga planer på att ta in honom för ett banjobb för att se hur han känns i den miljön?
Ola

2015-01-29 19:36:41 - Lars, StallLagerkrans

Ola - Det har aldrig HOS gjort någonsin så det kan jag inte tänka mig. Lars
Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)