Träningsrapporter och info kring Laurentius Cash In

Tränar för fullt

2014-12-11

Efter sin tuffa träningsperiod över sommaren såblev Laurentius Cash In lite överansträngd i bakknäna. Han har nu blivit behandlad i omgångar och är nu i full träning igen och enligt Hans-Owe känns han riktigt fin nu igen.

Underlaget på banan och rakan är lite svårarbetat för tillfället, det är väldigt mycket vatten i marken, och man hoppas att det framförallt torkar upp lite och att det sedan fryser på så man kan "frystorka" materialet, då blir det perfekt. Förra vintern hade man superfint underlag på banan. Slingan är riktigt bra så den mesta träningen sker där för tillfället.

Som vanligt i Sundbergs stall så får alla hästar det lite lugnt över jul/nyår då man bl.a. vaccinerar alla hästar. Hans-Owe och Rosmarie åker sedan på semester 3-17 jan, så det kan bli lite tunnt med info en period.

Angelica kommer träna på med Cash In för fullt och planen är ju att komma till kval så fort som möjligt, så fort Cash In känns redo helt enkelt.

Hans-Owe tycker Cash In är värd att vänta på, han känner en riktigt fin kapacitet i honom, det gäller bara att hamna rätt på det innan man börjar tävla.

<141212> Pratade med Angelica, skötaren, idag som berättade att "gubbarna" (Per & Hans-Owe) som kört honom på slutet tyckt att han känts bättre än nånsin. Så det är nog så att det är bakknäna som spökat på honom de gånger han känts sämre. De kommer vara nogranna med att snabbt gå på bakknäna om han känns det minsta sämre.

Antal kommentarer: 1

2014-12-12 01:35:59 - Roland & Eva

Härligt att han är igång med träningen igen, vi ser fram mot kval och start.
Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)