Träningsrapporter och info kring Laurentius Cash In

Börjat lossna

2014-08-05

Hans-Owe har varit nöjd med hur Laurentius Cash In har utvecklats på slutet och det har nu börjat lossna för honom. Vi åkte ut och hälsade på för att se hur det såg ut för dagen.

Han är som vanligt väldigt snygg att titta på!

Hans-Owe körde honom för dagen och man körde några bakvarv på banan innan man körde 4 intervaller på rakbanan. Man körde 1.28 i den första och så avslutade men med 1.25 i den sista och Cash In skötte sig alldeles utmärkt och har ett väldigt driv i steget och Hans-Owe är riktigt nöjd med hur han utvecklats på slutet. Han hade 77 i puls efteråt och kommer mer och mer för varje vecka nu.

Laurentius Cash In

 

Galoppträningen gjorde nytta och man har nu börjat med tempojobben på riktigt. Man kommer dock fortsätta att lägga in ett galoppträningspass per vecka, mycket för det mentala och att det blir bra variation. Man kommer träna på så får vi se hur det utvecklas. Han lär inte vara redo för kval förrens sent i höst som tidigast.

Vi filmade och med på filmen är även Laritz Crown (Rosmarie) och Laurentius Veloce (Christina).

 

Antal kommentarer: 2

2014-08-28 10:46:24 - Lars Töverud, StallLagerkrans

Info 140827: Cash In har haft en period med galoppträning igen, det var ju positivt förra gången och man hoppas att han kommer mer och mer nu. / Lars

2014-08-29 09:00:33 - Kjell

Tyckte han var lite tunn i "bakkärran" när jag var och hälsade på honom för en vecka sedan, rätta mig om jag sett fel. Galoppträning i backe vore nog inte helt fel, men det vet ju HOS bäst.
Annars verkade han vara en matfrisk, snäll och fin häst för övrigt.
Kjell
Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)