Träningsrapporter och info kring Laurentius Cash In

Behandlad

2014-03-25

<140330> Vi var idag ut till Nygård och hälsade på hästarna. Cash In stod inne i boxen, eftersom han nyligen är behandlad ska han inte springa och busa i hagen på några dagar. Vi tog ut honom i vårsolen och promenerade lite på gårdsplan och sen fick han 1kg morötter att stå och mumsa på.

 

Laurentius Cash In har tränat ordentligt de senaste måmaderna och Hans-Owe tycker han är på rätt väg. Det känns som en riktig travare som ska kunna blir bra när poletten ramlar ner och han förstår vad det går ut på.

Dom jobbar på i 1.30-tempo i tempojobben. Dock har han inte riktigt lagt ner sig i grejerna ordentligt sista veckan så först fick Håkan, kiropraktor, känna lite på honom och han upplevde att Cash In var lite stel i bogen. Då fick Nicolas gå igenom honom och upptäckte att han var lite öm i knäna och därmed så behandlades Cash In idag.

Hans-Owe kommer fortsätta på den inslagna linjen med styrketräning blandat med tempojobb hela sommaren. Målet är att komma till start kvartal 4. Hans-Owe tycker han känns som en riktig travare och låter hoppfull att han ska kunna bli en bra tävlingshäst.

Antal kommentarer: 0

Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)