Träningsrapporter och info kring Laurentius Cash In

Fin utveckling+film

2013-11-07

Vi var idag ute till Nygård och Sundbergs för att kika på när Laurentius Cash In tränade.

Dom kör mycket styrke- och konditionsträning just nu vilket dom gör på skogsslingan samt att de lägger in lite korta intervaller i backen. Idag gjorde de ett undantag och körde 2-årigarna på banan så vi lättare och tydligare skulle få se hur han ser ut för dagen. Vi filmade och Hans-Owe kör Cash In i ledningen hela tiden:

 

 

Han har verkligen utvecklats jättefint den senaste tiden, gåvillig och allt ser så lätt ut nu, travar fint och är mer fokuserad även om Hans-Owe jobbar mycket med att få honom att förstå vad det handlar om, Cash In är lite tittig och beter sig lite grann som Cavallo gjorde som 2-åring. Han springer och kikar och tittar och fokuserar inte fullt ut på träningen, men Hans-Owe känner kapaciteten som finns i honom så när väl poletten ramlar ner så kommer det här bli riktigt bra säger han. Från sidan så såg det jättebra ut och fortsätter han utvecklas så här så blir det väldigt spännande.

 

Han har växt in i kroppen väldigt fint och är en rejäl häst som nu lägger på sig mer och mer muskler och samtidigt blir mer slimmad i kroppen vartefter. Han kommer bli imponerande att se på tävlingsbanan.

Som det ser ut just nu finns det 2 andelar kvar i honom, först till kvarn! (4.000kr per andel) MAIL

Antal kommentarer: 0

Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)