Träningsrapporter och info kring Laurentius Cash In

Vilken häst

2013-09-05

Laurentius Cash In har tränat ordentligt i nästan en månad nu och Hans-Owe säger att det är en helt ny häst jämfört med under växtperioden. Nu känns han jättefin i träning, gåvillig och framåt. Inget snubblande eller vingel utan nu är han så perfekt som han ser ut.

Han har växt jättemycket, han är riktigt stor nu, men samtidigt är han väldigt proportionerlig, bara på den här månaden har han dessutom börjat fylla i kroppen och muskla på sig. Han har fortfarande lite "mage" men han börjar snabbt att bli vältränad. Han har ju mycket grundträning i kroppen från i vintras och Hans-Owe tycker att han känns väldigt bra.

Hans-Owe berömmer konstant hans exteriör, och mycket bättre än cash In kan man nog inte se ut, kraftiga motorer, fint kors, rättställd och fina linjer. Man blir faktiskt lite imponerad bara av att stå och titta på honom. Man tänker att jäklar vad fina hästar vi har!

Han tränar mycket mängd, kondition och styrka i skogen (otillgängligt, därav inga bilder från träningen) och får fortsätta så hela september innan det är dags att börja blanda in lite tempojobb.

Efter träningen fick han massa morötter och så borsta vi honom ren och fin, han är väldigt med och gillar uppmärksamhet och buffar gärna med mulen och är lite busig, men jättesnäll.

Jag förstår inte att det finns andelar kvar till salu i denna individ, helt sjukt då det här är en häst med en perfekt exteriör och blod som måste anses innehålla det där lilla extra (Angus Hall / Pine Chip / Valley Victory), en mamma som redan bevisat att hon  kan lämna bra och en jättefin moders- /stolinje. Dessutom är han enligt stallet oerhört talangfull. Vad mer finns att önska? Läs mer om hur du köper in dig i Laurentius Cash In!

 

Antal kommentarer: 2

2013-09-10 12:41:55 - Ola

Kul Att HOS är positiv och nöjd med honom, är det t om så att det kan bli premielopp?

Ola

2013-09-10 21:45:32 - Lars, StallLagerkrans

Ola - Det är inte helt uteslutet! / Lars
Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)