Träningsrapporter och info kring Laurentius Cash In

Tränar igen

2013-08-13

<130821> Pratade med Hans-Owe idag och han var riktigt nöjd med hur Cash In kändes nu efter uppehållet, ett helt annat driv i honom, ett tag där under växtperioden fick han sitta och jaga på honom för att han skulle ta i ordentligt men nu tar han i självmant och med ett litet smack ökar han självmant och visar en helt annan inställning till träningen nu. Han hade helt klart ont i kroppen när han växte så mycket och behövde det här uppehållet för att återhämta sig ordentligt. Det var en mycket glad Hans-Owe Sundberg som berättade att Cash In nu kändes bra igen och att man nu kan se framåt och börja träna ordentligt igen.

 

<ANDELAR FINNS TILL SALU, 10% FÖR 10.000kr>

 

<130813> Laurentius Cash In fick ju en stukning och fick ta det riktigt lugnt i två veckor och fick endast träna i skrittmaskinen. Därefter fick han börja röra på sig lite lätt och idag när veterinären var på besök fick han klartecken att börja träna ordentligt igen. Veterinären sa att det såg bra ut och att man kunde börja träna som vanligt igen, sen kollar man upp så det ser fortsatt bra ut igen om några veckor.

Nu har han fått några välbehövliga veckor med vila efter en jobbig och lång växtperiod. Nu blir det spännande att följa träningen framöver, det är ju en riktigt snygg häst med jättefin teknik, nu gäller det att få upp kondition och styrka så han orkar med sig själv, det kommer bli en rejäl individ. Han har ju tappat väldigt mycket träning pga. kastreringen, infektionen och nu stukningen så vi kan nog glömma premieloppet. Det är viktigare att träna honom ordentligt så styrka, kordination och kondition finns där när det är dags att kvala till våren.

Antal kommentarer: 0

Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)