Träningsrapporter och info kring Laurentius Cash In

Kriterieauktion

2012-09-28

Inför auktionen hade vi gått igenom katalogen och så här skrev vi om vårt nyförvärv:

"Nr 161, Cash Air: Flirtin Man/Pine Chip/Valley Victory. Centrallinjen Noble Victory på Pine Chip/Valley Victory har gett så fina individer som Creamy Mimi (Hambo Oaks), Libeccio Grif (Copenhagen Cup), Thatsnotmyname (Marie Annabelle) och Stefan Melanders fine Nato Dream. Även 3+3 på Valley Victory vilket jag gillar, moderslinjen är jättefin och med snabb generationsväxling, modern (Blup 107) betäckt redan som 4-åring och detta är hennes 4e avkomma."

Läs mer om hans fina bakstam och hans sensationella blodskorsning under Stam

På auktionen besiktade vi ett 40-tal individer och denna föll vi verkligen för, perfekt exteriör och en härlig uppsyn. Besiktning: Mycket fin, med fina linjer rakt igenom. Inga exteriöra avvikelser, fint huvud och trevlig uppsyn samt rörde sig korrekt.

 En glad & nöjd Hans-Owe Sundberg

Vi vann budgivningen och fick med oss ett väldigt fint nyförvärv till Stall Lagerkrans. Han fick övernatta på Skråmsta Stuteri där vi hälsade på honom innan han åkte iväg till sin unghästtränare Jonas Moberg.

Laurentius Cash In kommer köras in och unghästtränas av Jonas Moberg, Färjestad. Vi har ju haft ett par hästar där på rehabträning och funnit honom vara en väldigt duktig yrkesman. Jonas kommer ha som mål att köra premielopp till sommaren och om ungefär ett år kommer han flytta hem till Hans-Owe Sundberg, Solvalla, för fortsatt preparering och träning inför att tävlingskarriären börjar och vårt stora mål 2014 är Svenskt Travkriterium!

Fler bilder på denna snygga hingst hittar ni i Galleri Cash In och självklart går det att köpa in sig i honom och mer om det läser ni om under Teckna andelar.

Antal kommentarer: 0

Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)