Här kommer löpande information om Global Runaway

Opererad

2012-08-21

Idag var Global Runaway inne på Solvalla för att operera bort den lösa benbiten som hittades vid röntgen.

Gunnar Nilsson utförde operationen genom astroskopi och enligt Gunnar gick det bara bra, nedan ser ni journalen vi fick efter operationen.

Hon får ta det lugnt, med boxvila, i 3 dagar och sen får hon börja röra på sig lite igen och får sedan gå själv i en egen hage så det inte blir så mycket bus och sen kan hon få en kompis (Laurentius Veloce) och gå med dom sista dagarna innan man tar bort bandage och stygn 13 dagar efter operationen (3/9).

Därefter är det inplanerat en transport till Per Lennartsson och Jordanstorp för både Global Runaway och Laurentius Veloce, dvs. preliminärt 4/9.

Antal kommentarer: 2

2012-08-26 21:34:37 - hasse, hansstrindlund@hotmail.com

Hej alla! Idag var jag i Tystberga och hälsade på GB. Hon stod i boxen men hade sin kompis Veloce i boxen bredvid. Det var en bra lösning. GB var lite låg i början men efter lite rivet gräs med klöver + morötter tinade hon upp. Tråkigt förstås att stå boxad;( men nödvändigt...Längtar nog tillbaka till hagen. (star)

2012-08-27 09:26:57 - Lars, StallLagerkrans

Hej Hasse, vad kul / vad bra / att du var nere och hälsade på, det är ju inte så roligt att stå på box så all stimulans dom kan få, tex genom besök, är ju trevligt. Själva var jag och Maria nere i lördags och klappade om tjejerna och umgicks med dom en stund. Runaway har fått en halvtimmes promenad tillsammans med Anders varje dag medan det varit beordrat boxvila, men from den här veckan så ska dom få gå ut i en hage igen, i en lite mindre hage så det inte blir massa spring och bus, så det blir ju skönt. / Lars
Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)