Här kommer löpande information om Global Runaway

Utvecklas fint

2012-07-07

Jag var under fredagen och lördagen ute hos Global Runaway och hälsade på, jag var där ganska länge och såg hur hon agerade i gruppen. Det första som slog mig var att hon kroppsligt utvecklats jättefint dom här två månaderna som gått.

Global Runaway

Från att ha varit lite liten och späd så såg hon nu kraftig och fin ut, fin i hull och vid väldigt gott humör. Väldigt social och framåt. Rent generellt är hon i samma storlek som dom övriga stona i hagen och jag upplever att hon kommer hamna i storlek kring medel (ca 160 cm).

Hon kommer gärna fram och hälsar och är väldigt social, kanske lite för framåt ibland för hon ska vara på en hela tiden, men hon är snäll så det går ju bra, hon har inte riktigt lärt sig att tycka om morötter än, hon får lite små bitar som hon biter lite försiktigt på, en del tuggar hon i sig och en del spottar hon ut.

I gruppen är hon trygg och det är en lugn och harmonisk grupp utan någon dominant ledare, hon umgås helst med ett par tre stycken varav den ena är Laurentius Veloce och hon äter väldigt bra, hon går i princip med huvudet ner i gräset hela tiden förutom när hon tar nån power-nap nån gång då och då.

Jag tycker hon utvecklas fint både kroppsligt och mentalt så det ser väldigt spännande ut, blods och stammässigt är det ju en av dom värsta i kullen.

Här ser ni kompisarna Global Runaway och Laurentius Veloce, fler bilder hittar ni i "Galleri Runaway"

Det Kan finnas någon enstaka andel kvar till salu, i dagarna sker själva betalning rum och därefter får vi en exakt bild av hur många av alla som visat intresse som fullföljer, men min känsla är att ska man ha ynnesten att vara med på den här godbiten så skicka in köpanbud NU -->Läs mera

Antal kommentarer: 3

2012-07-09 22:16:47 - Håkan

Rune ser ut att må prima. :)

2012-07-09 22:30:17 - hasse, hansstrindlund@hotmail.com

Tack for informationen och bilderna! Vilken vacker häst!
GR lyser klass. Jag lägger märke till att hon verkar alltid vilja vara först när dom springer runt. Gott tecken!
Skall bli riktigt kul att följa henne. Spänn banden...nu är vi på väg. :)

2012-07-21 11:27:04 - Roland

Igår var vi hos Runaway och Veloce, det var första gången vi såg Runaway, det är ett fint sto det också.
Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)